Barre Griekse gaander bij BIGtruckshop Asten!

Blog
16-06-2017 | Door Tim de Jong

Meestal staan er wel een paar Griekse Scania's bij onze truckshop. Maar zo'n 3-serie als deze wordt zo zoetjes an toch echt zeldzaam! 

Wanneer je ze nog ziet, vallen ze meteen op: Scania's uit de 3-Serie, en dan vooral met hun roffelende veertien liter V8 motor. Zo te zien heeft deze al een beste boodschap gedaan, maar een ritje Griekenland-Nederland is blijkbaar zeker geen probleem. Let op hoe fraai de wielen, ook van de trailer, gepoetst zijn. De kilometerstand konden we niet achterhalen, maar dat zo'n V8 bij netjes onderhoud een lange adem heeft, weten we allemaal. 

De chauffeur moest een paar dagen wachten op retourlading en is inmiddels weer de baan op. Navraag leerde dat deze 143M 450 van bouwjaar 1989 is, dus al bijna dertig jaar oud! Dat betekent dat wanneer de chauffeur via Oostenrijk en Duitsland naar Asten is gekomen, er heel wat maut-muntjes moesten worden afgetikt!

Morgen kun je tijdens ons event nog meer moois zien in Asten, ook van de andere truckmerken. Kijk gerust rond in onze vernieuwde shop.

 

Laatste blogberichten

Blog
03-04-2024
24dt056-004-1400

Langere cabines nog niet voor iedereen

Nieuwe wetgeving in Europa maakt langere, ruimere cabines mogelijk, zonder dat je te lang wordt met een 13,60 meter…
Blog
14-03-2024
19252-Ford_F-Max_Bigtruck1

Ford Trucks ontwikkelt cabine met Iveco

Otosan, de Turkse producent van Ford Trucks in Europa gaat een samenwerking aan met het Italiaanse Iveco voor de…
Blog
07-03-2024
Pegaso concrete mixer

De charme van een wrak

Auto’s en trucks hebben mijn warme belangstelling. Dat heeft niet alleen te maken met het voertuig zelf, maar ook zijn inzet en…