Blog
31-12-2015 | Door Iep van der Meer

Wij van BIGtruck wensen je een gelukkig 2016. Wij zijn van plan om er weer een jaar vol nieuws, mooie showtrucks en leuke verhalen met video filmpjes van te maken in BIGtruck online magazine!

We barsten in maart al los met een multitest van de grootste cabines, maar er staat ook een test van zwaar transport trekkers op stapel en uiteraard een nieuwe 1000-punten test. Daarmee bevindt BIGtruck online magazine zich in de eredivisie van de Europese bedrijfswagenjournalistiek. Unieke verhalen waarin we heel veel tijd en energie stoppen brengen we gratis! Dat kan natuurlijk alleen maar doordat de industrie ons ondersteunt met advertenties, en dit is het moment dat we ze bedanken voor het vertrouwen wat ze vanaf het begin in ons gehad hebben.

BIGtruck online magazine begon in 2013, en dat is inmiddels al weer drie jaar geleden. Wat begon als een prachtig avontuur in medialand heeft inmiddels een vaste plek afgedwongen in de markt en daar zijn de donders trots op! Dank, niet alleen aan de adverteerders maar uiteraard ook aan jullie, onze lezers. Zonder jullie werkt het namelijk niet en we merken aan de reacties uit de markt dat we de juiste snaar gevonden hebben.

Ik zeg de allerbeste wensen voor 2016 en 'Keep on truckin'

Laatste blogberichten

Blog
14-03-2024
19252-Ford_F-Max_Bigtruck1

Ford Trucks ontwikkelt cabine met Iveco

Otosan, de Turkse producent van Ford Trucks in Europa gaat een samenwerking aan met het Italiaanse Iveco voor de…
Blog
07-03-2024
Pegaso concrete mixer

De charme van een wrak

Auto’s en trucks hebben mijn warme belangstelling. Dat heeft niet alleen te maken met het voertuig zelf, maar ook zijn inzet en…
Blog
12-02-2024
Kopie van Geld-1400 (1)

Zijn minimum vrachtprijzen een oplossing?

Oplopende kosten en dalende opbrengsten zijn een groot probleem in de transportsector. Ooit had Nederland 25%…