Aftellen naar BIGtruck Event 2017!

Nieuws
03-06-2017 | Door Iep van der Meer

Nog twee weken en dan is het zo ver, het eerste officiële BIGtruck Event in Asten. We hebben inmiddels een heel mooi rijtje superdikke trucks gescoord met grote namen. Ook leuk is een aantal verrassende trucks die we nog niet eerder zagen, zoals deze DAF van René Dobbe.

Deze bijzonder smaakvol uitgevoerde DAF XF Super Space Cab is één van de vele deelnemers. Daarnaast zijn er op 17 juni bij BIGtruck Truckshop Asten allerlei activiteiten voor jong en oud met muziek, een springkussen, de nodige catering en een braderie met allerlei leuke accessoires en truck-gerelateerde zaken. 

Verder zetten de merken zich ook in voor het BIGtruck Event. Alle gerenommeerde truckmerken komen met demo's. Een aantal merken komt zelfs met demotrucks waarmee je mag rijden in de omgeving. En extra leuk, als je geen rijbewijs hebt, kun je toch met een truck rijden. Een aantal rijscholen stelt namelijk een truck met een instructeur ter beschikking voor als je wilt proberen of je talent hebt om chauffeur te worden.

Kortom, het BIGtruck Event op 17 juni aanstaande is een aanrader. Deelname is uiteraard gratis, dat ben je immers zo gewend van BIGtruck!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-09-2017
IEP_6223-1400.jpg

Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie…
Nieuws
12-10-2017
appelscha12.jpg

Doek valt voor Truckshow Appelscha

Truckshow Appelscha 2017 was de laatste, zo maakte de organisatie bekend. Wat elf jaar geleden begon als een Oldtimerdag…
Nieuws
15-12-2017
BIGtruck_Trophy_LR.jpg

BIGtruck Event wordt BIGtruck Trophy in juni in Asten!

Naar aanleiding van ons eerste en bijzonder succesvolle BIGtruck event in 2017 organiseert BIGtruck…