BIGtruck Event: Asten is er klaar voor!

Nieuws
16-06-2017 | Door Iep van der Meer

De voorbereidingen voor het BIGtruck Event 2017 in Asten naderen hun voltooiing. Terwijl de braderie werd opgebouwd zetten een aantal merken hun spullen klaar. Intussen kwamen de eerste deelnemers ook al naar Asten.

De opbouw van een evenement begint eigenlijk al maanden van te voren met allerlei besprekingen, het uitwerken van creatieve plannen en het werven van deelnemers, standhouders en vrijwilligers. Er moet van alles geregeld worden, van stroom voor de braderie tot beveiliging, vergunningen en uiteraard de catering. Dat is een leuk maar intensief traject voordat alles staat maar inmiddels is het kwart voor event in Asten! Alles staat klaar, de eerste deelnemers zijn gearriveerd en in totaal verwachten we ruim 150 trucks op de show. Van regelrechte showtrucks vol special paint tot en met oldtimers, klassiekers en gewone werktrucks. 

Voor de kinderen is er van alles te beleven en er is een fraaie braderie-truckersmarkt opgetuigd. Daar vind je onder meer Kelsa, Great Lion, Scandi Souvenirs, Mammoet Merchandise en uiteraard onze eigen BIGtruck Truckshop A67. Verder kun je rijden met een aantal dikke gloednieuwe demotrucks. Ook als je geen groot rijbewijs hebt mag je rijden, namelijk met een leswagen van Rijschool Combinatie Zuid. Kortom, alle reden om morgen naar Asten te komen. De entree is uiteraard gratis, net als BIGtruck online magazine zelf!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-06-2017
Rijschool_Combinatie_Zuid2.jpg

BIGtruck Event: Ook zelf rijden!

Aanstaande zaterdag organiseren wij ons BIGtruck Event 2017 in Asten. Er is van alles te doen, en je kunt zelf rijden…
Nieuws
17-12-2018
TIA_site.jpg

Website TIA Cowboy Club staat nu live!

Chauffeurs die al wat ouder zijn herinneren hem zich nog wel: de Truckers International Association Cowboy Club.…
Nieuws
18-06-2017
Event_23-1400.jpg

Succesvol en gezellig BIGtruck Event 2017

Zaterdag 17 juni werd in Asten het eerste BIGtruck Event ooit georganiseerd en dat mag een geslaagd feestje genoemd…