DAF LF als P.C. Hoofttruck

Nieuws
12-02-2016 | Door Iep van der Meer

 

Truckland Noord Holland heeft een DAF LF 250 bakwagen afgeleverd aan kledingbedrijf Oger. De in de chique huisstijl gespoten DAF poseert hier trots in de P.C. Hooftstraat voor de winkel van Oger.

De nieuwe DAF LF is niet de eerste van dit merk voor Oger. Er reden al vijf dergelijke trucks rond en hiermee is het dus een zestal. De nieuwe DAF LF is voorzien van: een slaapcabine, AS Tronic versnellingsbak plus een uitgebreid comfort- en veiligheidspakket inclusief een airbag voor de bestuurder. Carrosseriebouwer Feld realiseerde de op maat gemaakte kledinglaadbak met een elektrisch rolluik en een laadklep. Evenals zijn vijf voorgangers is ook deze nieuwste aanwinst een aansprekend visitekaartje voor het ruim 25 jaar bestaande kledingbedrijf van de familie Lusink.

Het bedrijf werkt graag met Truckland. Naast de DAF Trucks werden er ook Fiat Fiorino's en een Fiat Ducato afgenomen.

Oger is marktleider op het gebied van hogere herenmodesegment. Ruim een kwart eeuw geleden startte Oger Lusink zijn bedrijf met de missie om Nederland Latijnser te maken. Daarmee bedoelde hij de terugkeer van een echt ouderwetse pakkencultuur. In de loop van de jaren is dat wat losser geworden. Een colbert kun je nu ook met een spijkerbroek combineren. Oger pretendeert verder de nummer 1 te zijn op het gebied van maatpakken. Daarvoor hebben zij ook vele specialisten in dienst en leveren de mooiste merken ter wereld. Maar zeker niet alleen op het gebied van maatpakken, maar ook maatshirts, jassen en bijvoorbeeld bijzondere jeans met Japans denim. Oger is continu en over de hele wereld op zoek naar het allerhoogst haalbare, om dat naar Nederland te halen en via de eigen zaken aan de consument te kunnen bieden. Bekend is Oger ook omdat zij de staff en spelers van Ajax en Feijenoord kleden. Met Oger Corporate Fashion Statements worden leerlingen van hotelscholen, restaurants, banken, hotels, beurs personeel, beveiligingsbedrijven en personeel voor winkelketens gekleed. De DAF LF bevindt zich bij Oger dan ook in uitstekend gezelschap, zo 'bij ons in de P.C.'

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-08-2017
DAF-New-LF-29-8-2017-01LR.jpg

Kleinere motor en automaten voor DAF LF

DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de LF, die de positie van deze distributietruck in de klasse…
Nieuws
17-05-2017
Simon-Loos_rijdt_eerste_e-trucks_voor_Albert-Heijn_02.jpg

Simon Loos: Supermarkt bevoorraden met e-trucks

Simon Loos, een van de vaste vervoerders van Albert Heijn, heeft een tweetal elektrische trucks in gebruik…
Nieuws
20-05-2021
Amsterdam_kalverstraat_LR.jpg

Geen zware trucks meer in Amsterdamse binnenstad

Vrachtwagens die zwaarder zijn dan 30 ton krijgen vanaf 1 oktober aanstaande geen ontheffing meer om door…