Franse Scania Limited Edition op Solutrans

Nieuws
19-11-2015 | Door Tim de Jong

Niet alleen in Nederland, ook in Frankrijk, land dat zo in het nieuws is dezer dagen, brengt Scania op gezette tijden een Limited Edition op de markt. Kijk maar eens naar deze R730 'Red by BRM', die we tegenkwamen op Solutrans. Deze R730 is uitgevoerd in metallic zwart met rode accenten die slaan op een Franse horlogefabrikant. De Scania is voorzien van een aerodynamica-pakket en van Durabright alu wielen. Ook een verlichtingspakket ontbreekt niet en er is een Opticruise met twee pedalen gemonteerd.

Van dit type kun je er maar dertig tegenkomen op de Franse wegen, alle voorzien van een eigen serienummer. Ook het interieur is geheel in zwart-met rode tinten uitgevoerd. Er zit een dikke radio in annex navigatiesysteem. Als klant koop je er meteen drie jaar onderhoud en garantie bij de Scania-dealer bij. Vanzelfsprekend krijg je er ook een top of the bill Scania-BRM horloge bij met inscriptie van de eigenaar. 

Uiteraard stond de succesvolle R450 ook. Maar die ziet er dan toch weer even wat bescheidener uit. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-09-2015
Scaniahybrid.jpg

Scania komt met Wereldprimeur naar RAI

Scania komt naar onze eigen Amsterdamse BedrijfsautoRAI 2015 met een regelrechte wereldprimeur. En nee, daarmee…
Nieuws
02-10-2015
DSC06173.jpg

Truckshow Bludesch, Oostenrijk

Truckshows worden overal in Europa georganiseerd. Onlangs was Klaas Hobo in Oostenrijk bij een 'gemütlichen Beisammensein…
Nieuws
28-12-2015
Mega1.jpg

Mega Trucks Festival groot succes

Tweede en derde kerstdag stonden de Brabanthallen bol van de vrachtwagens en dat trok een record aantal bezoekers naar…