Gebroeders Kapitein kiest Kraker

Nieuws
16-11-2015 | Door Iep van der Meer

De Gebroeders Kapitein uit Roosendaal rijdt met losgestorte lading voornamelijk naar Frankrijk. Het bedrijf zet dagelijks drie combinaties in waaronder de fraaie DAF XF SuperSpaceCab die je hier ziet. De oplegger achter deze DAF is de nieuwste Kraker schuifvloer trailer van de Gebroeders Kapitein. 

De drie assige Kraker CF-200 volume oplegger heeft een inhoud van 97 kubieke meter. De oplegger is uitgerust met 9 tons SAF assen waarvan de voorste liftbaar is uitgevoerd. Verder koos Kapitein voor een lichtgewicht meelopend kopschot. Daardoor kan er ook voor het kopschot geladen worden, bijvoorbeeld op pallets. Achter het meelopende kopschot kan er dan alsnog losgestorte lading worden vervoerd. Hierdoor is deze CF-200 oplegger bijzonder multifunctioneel en daardoor efficiënt inzetbaar.

De laadruimte is voorzien van speciale coating waardoor hij tevens geschikt is voor het vervoer van levensmiddelen. Verder vervoeren de Gebr. Kapitein vooral losgestorte agrarische producten en houtchips van- en naar Frankrijk. De zelflossende laadvloer is werkt door middel van een afstandsbediening. De oplegger werd voorzien van Alcoa lichtgewicht aluminium wielen, extra verlichting en fraaie zij-afscherming. Verder werd het geheel uitgevoerd in de fraaie huisstijl van de Gebroeders Kapitein. Naast deze DAF rijdt het bedrijf met nog een soortgelijke DAF trekker en een Scania.

Meer trailernieuws lezen? Neem dan eens een kijkje op ">www.trailertotaal.nl

 

 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl