Heerlijk zomeren bij Elmia en Nordic Trophy

Nieuws
26-08-2016 | Door Tim de Jong

Wat een prachtige show is Elmia in het Zweedse Jönköping. De Scandinavische deelnemers  aan de Nordic Trophy lijken het steeds mooier te willen maken. We komen er nog op terug, maar hier al een eerste bericht van de show. 

Zeker, de Scandinavische merken zetten flink de toon, zeker nu Scania met een nieuw model op de truckbeurs Elmia staat. Scania pakte daar flink uit. Maar het terrein van de Nordic Trophy liep vervolgens flink vol. Daar was alle reden toe, want het was perfect zomerweer, waardoor de sfeer opperbest was. Gelukkig zijn in toenemende mate merken als Mercedes vertegenwoordigd. Ook zie sporadisch een DAF. 

Als BIGtruck waren we minstens zo onder de indruk van de klassiekers, waarvan we hier een Volvo F89 'turbo 6' even bijvoegen.

We komen er snel op terug.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2017
Scandlines.jpg

Bommelding zorgt voor chaos bij Scandlines

Rederij Scandlines heeft alle veerboten in de Deense veerhavens van Rødby, Gedser en Helsinggør, de Zweedse…
Nieuws
29-08-2015
Echtenerbrug-16.jpg

8e Truckrit Echtenerbrug

Vandaag werd de '8e Truckrit Echtenerbrug' gereden door Friesland. Deze tweejaarlijkse rit werd gemaakt door ca. tachtig vrachtwagens…
Nieuws
29-05-2023
Castellet 2023 (2)

Klassiekers op Circuit Paul Ricard

Truckrace is in Frankrijk nog helemaal hot en dit weekend was de Grand Prix Camions Du Castellet. Ook als die racetrucks…