Honderd nieuwe MAN's en Volvo's voor Den Hartogh

Nieuws
25-04-2017 | Door Tim de Jong

Logistiek dienstverlener Den Hartogh heeft bij MAN en Volvo in totaal honderd nieuwe trucks aangeschaft. Tussen maart en oktober dit jaar stromen 49 nieuwe MAN's in de vloot van het bedrijf, en 51 Volvo's.

Den Hartogh maakt bij de trucks onderscheid in regionaal en internationaal vervoer. Voor het internationale vervoer zijn 83 trucks aangeschaft, van het type Volvo FH en MAN TGX. Voor het regionale vervoer, hierbij gaat het om 17 trucks, zijn Volvo's FM en MAN's TGS aangeschaft. Deze trucks werden onder andere gekozen vanwege hun relatief lage eigen gewicht.

Den Hartogh benadrukt dat het bij de aanschaf vooral rekening heeft gehouden met de chauffeur. Die moet volgens het bedrijf over een ruime cabine beschikken die is voorzien van alle gemakken. Andere kenmerken van de nieuwe trucks zijn dat ze zijn voorzien van tal van assistentiesystemen. De Volvo's zijn daarbij ook nog voorzien van een Dual Clutch I-Shift automaat. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
18-04-2016
Main1.jpg

Vijf jaar Mainfreight in Europa

Mainfreight hield afgelopen weekend een familiedag in S'Heerenberg ter gelegenheid van het vijfjarige Europese jubileum.
Nieuws
23-11-2016
Mainfreight-BT.jpg

Wim Bosman wordt Mainfreight

De Wim Bosman Groep heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december…
Nieuws
27-03-2019
IMG_1428.jpg

Dikke auto's op Transport Compleet

Transport Compleet in Hardenberg kende twee drukke eerste dagen. Op 28 maart is de beurs voor het laatst open en als…