Iveco Stralis 'Flipje' jampotmixer

Nieuws
14-06-2017 | Door Iep van der Meer

Flipje op de cabine en een betonmixer- oplegger met een jampotprint, dat kan alleen maar in Tiel! ABC Mortel uit die plaats koos voor deze opvallende uitingen op de nieuwste Iveco combinatie.

De nieuwe Stralis met 460pk en een gestuurde en hefbare voorloopas is al de vierde nieuwe Iveco truck binnen een jaar voor ABC Mortel. De nieuwe Iveco met Hi-Way cabine is volledig uitgerust in de opvallende zwarte met rode kleurstelling van het bedrijf uit Tiel. De aluminium Alcoa-velgen met sierringen, LED-unit op het dak en subtiele belettering maken deze Stralis af en vormt een prachtig span in combinatie met de betonmixer trailer. De afbeeldingen van Tielse mascotte Flipje op de trekker en “jampot-trailer” benadrukken de afkomst van ABC Mortel.

 

Deze nieuwe Stralis met liftbare en sturende voorloopas heeft een 460pk en 2150Nm IVECO Cursor 11 dieselmotor aan boord, gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix versnellingsbak. De chauffeurs van ABC Mortel zijn voorzien van alle comfort met verwarmde bestuurdersstoel met lendensteunen, standkachel, High-Comfort bed, grote koelkast en IVECOnnect navigatiesysteem. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
26-10-2017
460NP.jpg

Sterkere LNG truck van Iveco: 460 pk!

Bij Iveco heeft het nieuws dat Volvo met sterkere LNG trucks komt voor beroering gezorgd. Zodanig, dat de komst van…