Iveco Stralis TXP voor Pol Hoogwerkers

Nieuws
11-04-2017 | Door Iep van der Meer

Als je een beetje hebt opgelet had je hem in Hardenberg al kunnen bekijken, deze nieuwe Iveco Stralis van Pol Hoogwerkers uit Hoogeveen.

De 460pk sterke Stralis met ruime Hi-Way cabine en liftbare en sturende voorloopas zal worden ingezet voor het transport van materieel uit de eigen verhuurvloot. De Stralis is uitgevoerd met een hefbare en sturende voorloopas en de Hi-Way cabine. Onder de cabine bevindt zich de 460pk en 2150Nm sterke Iveco Cursor 11 dieselmotor, gekoppeld aan de nieuwe volautomatische Hi-Tronix (Traxon) versnellingsbak. Deze aandrijflijn voldoet aan Euro-6 dankzij het passieve Hi-eSCR uitlaatgasbehandelingssysteem en het weglaten van uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit zorgt voor een schonere verbranding en daardoor minder motor- en olievervuiling, een langer onderhoudsinterval en lager brandstofverbruik. Tevens hoeft het roetfilter bij Iveco in geen enkel geval actief geregenereerd te worden.

 

De nieuwe Iveco is in de opvallende huisstijl van Pol gespoten. Met een setje extra verstralers, de in kleur meegespoten zonneklep, zwaailampen, luchthoorns en subtiele belettering maken de 3-assige trekker compleet. Het voertuig zal door Pol Hoogwerkers worden ingezet voor het transport van het verhuurmaterieel van en naar de klanten. IVECO-dealer Cornelis Bedrijfsauto’s in Hoogeveen maakte het voertuig klaar en leverde deze af.

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-12-2017
Pol_4-1400.jpg

Stoere Iveco 8x2 met 85 t/m kraan voor Pol

Pol Transport uit Hoogeveen heeft een Iveco Stralis 8x2 trekker met een zware autolaadkraan in bedrijf genomen.…
Nieuws
20-06-2017
Wigchers_460_1.jpg

Iveco Stralis voor Wigchers Schoonoord

Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord heeft een Iveco Stralis Hi-Way in de vloot opgenomen. Het gaat…
Nieuws
08-06-2017
daily_5-1400.jpg

Iveco Daily 35-180 Hi-Matic

Onlangs maakte de redactie van BIGtruck opnieuw kennis met de Iveco daily. Een verlengde- en verhoogde dubbel cabine bus deze…