Laatste dag Transport Compleet Hardenberg

Nieuws
23-03-2017 | Door Iep van der Meer

Vandaag is alweer de laatste beursdag van Transport Compleet 2017 in Hardenberg. De afgelopen twee dagen liepen we rond en ook vandaag is BIGtruck aanwezig in de Evenementenhal.

De eerste twee dagen waren druk en gezellig en de sfeer op de beursvloer is opperbest. Alle truckmerken zijn aanwezig en opvallend is dat er steeds meer werk wordt gemaakt van de opbouw van de stands. Hoewel het om een regionale beurs gaat die door de lokale dealers wordt bemand is het duidelijk dat de importeurs ondersteuning bieden met de fraaie stands. 

Nieuw is dit jaar een groot plein met bestelwagens en ook dat lijkt een succes te zijn. Er is redelijk veel belangstelling voor de bestelwagens en ook hier zien we een gezellige drukte. Op het gebied van de trucks zijn er dit jaar geen grote primeurs te bewonderen in Hardenberg. Het grote nieuws is eigenlijk nog steeds de nieuwe generatie van Scania. Daarvan zijn dan ook een aantal fraai opgebouwde exemplaren te zien, waaronder twee leswagens.

Bij Iveco draait het hoofdzakelijk om LNG oplossingen maar ook de dieseltrucks komen uitgebreid aan bod. Niet alleen op de stand, maar ook buiten waar proefgereden kan worden met de nieuwste Iveco trucks. Een leuk initiatief waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Zoals gezegd, vandaag is de laatste dag en vanaf twee uur vanmiddag staan de deuren weer open.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-03-2018
IEP_2496-1400.jpg

Transport Compleet Hardenberg vandaag open

Vanmiddag om 14:00 uur opent Transport Compleet in Hardenberg de deuren voor het publiek. Op deze vakbeurs zijn…
Nieuws
11-03-2020
H_6-1400.jpg

Transport Compleet Hardenberg verplaatst naar december

Transport Compleet Hardenberg is uitgesteld vanwege het corona virus. Hoewel daar geen officieel…
Nieuws
07-03-2016
scaniajub2.jpg

Scania viert feestje in Hardenberg

Tijdens Transport Compleet viert Scania volgende week een feestje. Het merk is dan 125 jaar jong en daar staan we graag…