Lubbers neemt deel Wagenborg Nedlift over

Nieuws
26-05-2016 | Door Tim de Jong

Lubbers Logistics Group, actief in de petrochemie, is voornemens de divisie Speciaal Wegtransport van Wagenborg Nedlift per 1 juli 2016 over te nemen. De voorgenomen overname is onderdeel van Lubbers’ strategie om haar positie in de energie markt verder te versterken. Wagenborg Nedlift, specialist in horizontaal en verticaal zwaar transport, heeft deze strategische beslissing genomen om zich in de toekomst volledig te kunnen focussen op haar nichemarkt: hijswerk, zwaar transport en montage.

Ton Klijn, Algemeen Directeur van Wagenborg Nedlift, licht toe: “Voor zowel Lubbers Logistics Group als voor Wagenborg Nedlift is dit een positieve ontwikkeling. Lubbers kan op deze manier haar transport vloot en organisatie verder uitbreiden, terwijl wij als Wagenborg Nedlift ons hiermee verder kunnen focussen op onze kernactiviteiten hijswerk, zwaar transport en montage. Door onze divisie Speciaal Wegtransport over te dragen aan Lubbers, zijn wij zeker van een goede toekomst voor onze medewerkers die werkzaam zijn binnen deze divisie.”

Ger Engelsman, CEO van Lubbers Logistics Group: “Het extra materieel waar wij de beschikking over krijgen is een uitstekende aanvulling op onze bestaande truck- en trailervloot en dit stelt ons in staat om ons Europese netwerk uit te bouwen. Bovendien is het evident dat we met de ervaren medewerkers die van Wagenborg Nedlift naar onze organisatie overkomen, we aanvullende expertise in huis halen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-01-2016
Lang6-1400.jpg

De langste vleugel op transport

Op een parkeerplaats aan de A7 bij Hoorn stond vandaag dit transport te wachten. Met een lengte van 75 meter is het de…
Nieuws
10-03-2017
Vlist1.jpg

Extra lage combi's voor Van der Vlist Twente

Hoe lager hoe beter, dat geldt voor het vervoer van allerlei machines. Van der Vlist Twente BV zocht dan ook…
Nieuws
06-12-2015
Bolk7.jpg

Nieuwe spullen voor Bolk

Bolk Transport investeert momenteel in nieuwe spullen. Zo zagen we inmiddels één van de nieuwe Mercedes-Benz 4163 Arocs SLT trekkers…