Noordendorp kiest Renault Trucks T

Nieuws
03-05-2016 | Door Iep van der Meer

Noordendorp Transport uit Haaksbergen zet een Renault Trucks T- 430 in voor onder meer het vervoer van bouwmaterialen.

Volgens het persbericht waren de gunstige TCO en de goede service van Renault Trucks-dealer Nijwa Hengelo redenen om voor een Renault-truck te kiezen. Laten we dat begrip TCO nog een keer uitleggen.

TCO staat voor Total Cost of Ownership en dat betekent dus alle kosten die het bezit van een truck met zich mee brengen. Dat begint met de aanschaf, maar ook alle brandstof, reparaties en onderhoudskosten tellen mee. Dat hele plaatje, inclusief de financieringskosten over de looptijd en met aftrek van de restwaarde levert een sommetje op wat terug te voeren is tot TCO. Welnu, die TCO liet zich voor de Renault Trucks T 430 gunstig voorrekenen, zo blijkt.  

De gunstige Total Cost of Ownership was voor Noordendorp Transport een van de redenen om voor de Renault Trucks T met 430 pk te kiezen: “Voor ons is de TCO van belang en Renault Trucks kon ons hierin echt overtuigen. We gaan deze trekker nadrukkelijk volgen. Daarnaast is er het contact met onze dealer Nijwa in Hengelo. De service die zij waarmaken gaf ons vertrouwen in het product een extra boost.”

Michel Wentink, directeur van Noordendorp Transport legt uit: “Blijven innoveren is ons motto. De Renault Trucks T is echt een nieuwe generatie trucks met totaal nieuwe techniek. Voor ons is het merk nieuw in ons wagenpark, maar de eerste ervaringen zijn goed. Het is een aantrekkelijk vormgegeven truck die we vooral gaan inzetten in het transport van bouwmaterialen en de retail.”   

 

Noordendorp Transport B.V. werd in 1914 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een dynamisch transportbedrijf dat met behulp van professionele, gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark voor ieder vervoersvraagstuk een passende oplossing heeft. Noordendorp is gespecialiseerd in vervoer voor retailers, productiebedrijven en bouwbedrijven. Op dit moment beschikt Noordendorp Transport over 43 vrachtwagens en 55 opleggers. Het bedrijf heeft ruim 80 medewerkers.

 

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…
Nieuws
21-09-2015
Renault-Primeur.jpg

Renault Trucks: Primeur voor de RAI?

Renault Trucks organiseert aanstaande donderdag een persconferentie. Tijdens die bijeenkomst zal onder meer het nieuws…
Nieuws
16-12-2020
Renault_Transports_Blanc_2.jpg

Renault T 520 verwijst naar R 420 Turboleader

Leuk gedaan: Het Franse Transport Blanc, vrij vertaald Wit Transport, nam een nieuwe Renault T High 520 in…