Stick’n Go: zelfstandige lakschade reparatie

Nieuws
27-06-2017 | Door Tim de Jong

MAX-Repair introduceert in samenwerking met Metalak "Stick'n Go". Een volgens de leverancier unieke lakzegel reparatie methode waarmee de eigenaar of berijder van een voertuig zelf in staat is om kleine lakschades zelfstandig, snel en effectief te herstellen. MAX-Repair "Stick'n Go" scheelt onnodig bezoek en transport aan de schadeherstelwerkplaats en verhoogt hiermee de inzetbaarheid van het wagenpark. 

Vrachtwagens die via het landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair hersteld worden, krijgen bij aflevering standaard een MAX-Repair Stick'n Go lakzegel meegeleverd, uiteraard in de kleur waarin de truck hersteld en gespoten is. Zodoende is de Stick ’n Go altijd in exact dezelfde kleur als het gespoten voertuig, aldus het bedrijf.

Het lakzegel is ontwikkeld in samenwerking met Metalak, een leverancier voor paint en non-paint toepassingen (SpiesHecker). De sticker kan alle zware omstandigheden aan die men onderweg kan tegenkomen, zegt MAX Repair. Tevens is de sticker bestand tegen poets of wax, maar het is geen lange termijn oplossing, zegt het bedrijf.

MAX-Repair is naar eigen zeggen uniek met deze gratis dienstverlening richting haar klanten. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-03-2016
Max-Repair-VERN.jpg

Schadeherstel voor eigenrijders via VERN

V.E.R.N., de organisatie voor de kleine transportondernemers, heeft onlangs voor haar leden een exclusieve landelijke…