Van der Heijden Wittem overgenomen

Nieuws
23-01-2017 | Door Tim de Jong

Het in het Zuid Limburgse Wittem gevestigde J.H. van der Heijden Internationale Transporten heeft een nieuwe eigenaar. Dit familiebedrijf werd in de jaren '20 opgericht. Tot voor kort  werd Van der Heijden geleid door de derde generatie uit de familie,  René van der Heijden (66). Zijn bedrijf  is gespecialiseerd in vervoer van en naar Zwitserland. Wegens het gebrek aan opvolging binnen de familie en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is naar een geschikte overnamekandidaat gezocht.

Hans van Kan (44) is de nieuwe eigenaar/directeur van het gespecialiseerde transportbedrijf.  Van Kan heeft  ruime ervaring in de logistieke sector bij onder meer Martinair Cargo.  De omzet van de onderneming bedraagt  ongeveer vier miljoen euro en er zijn ruim 20 werknemers in dienst. Van der Heijden heeft een jong wagenpark, waarin zich meerdere typen trailers bevinden.   

Ter gelegenheid van de overname werd er een nieuwe MAN truck beschilderd met acrylverf door Iris van der Heijden. Op de truck zijn naast de kernwaarden van het bedrijf alle namen van het personeel vermeld. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-01-2020
IEP_8446-1400.jpg

Traton (MAN/Scania) wil Navistar overnemen

De truckdivisie van Volkswagen, Traton, bestaande uit Scania, MAN en Volkswagen dor Basil, biedt 2,9 miljard…
Nieuws
08-11-2016
HZ_Logistics.jpg

HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot…
Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…