Vijftal nieuwe DAF trekkers voor Scherpenhuizen BV

Nieuws
06-08-2017 | Door Iep van der Meer

Het uitleveren van de nieuwe generatie van DAF is begonnen. Eerder lieten we al de nieuwe DAF van Van Tuijl zien, deze keer zijn het maar liefst vijf nieuwe XF trekkers voor Scherpenhuizen BV uit Eindhoven.

Het gaat om vijf FTG trekkers, dus met voorloopas van het type XF 480 met Super Space Cab. De sturende en volwaardige voorloopas, dus met een normale bandenmaat zorgt er voor dat overschrijding van de aslasten niet voor zal komen bij deze nieuwe trekkers. Een groot voordeel van de nieuwe generatie van DAF is dat de uitlaatdemper flink gekrompen is. Daardoor kan er ook met zo'n voorloopas voldoende brandstof meegenomen worden.

De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Al 40 jaar zijn zij dagelijks in de weer om de wensen van hun klanten te vervullen. Begonnen als traditionele veilingkoper, heeft Scherpenhuizen zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, die met een hoge mate van klantoriëntatie het volledige groene assortiment levert. 

Het onlangs in gebruik genomen nieuwe hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven (zuidoost Nederland), in de directe nabijheid van belangrijke Europese snelwegen en op steenworpafstand van vliegveld Eindhoven. Van hieruit bereiken hun vrachtwagens probleemloos de havens van Rotterdam en Antwerpen, als ook Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en de rest van Europa. De vijf nieuwe DAF trucks werden geleverd door DAF trucks dealer De Burgh in Eindhoven.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…