114 Arocs trucks op één foto!

Geplaatst door

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd in Veghel het Arocs Event gehouden. Veldhuizen Wagenbouw zetten in samenwerking met de verschillende Mercedes-Benz bedrijfswagendealers een prachtig evenement neer waarbij iedereen naar hartelust kon kennismaken en rijden met de verschillende trucks.

Met de verschillende aanpassingen die Veldhuizen Wagenbouw aanbiedt heeft Mercedes-Benz een veelzijdig leveringsprogramma in huis. Speciaal voor de Nederlandse markt zijn er diverse uitvoeringen ontwikkeld waarmee het maximale laadvermogen mogelijk is. Maar Veldhuizen gaat verder, want met de nieuwe vijf- assige zwaartransport trekker van Van Wiggen bijvoorbeeld, wordt nu ook het zwaartransport segment bediend. Nieuw is dat C-E-Rent, het verhuurbedrijf van Veldhuizen, nu ook een 250 tons Actros 8x4 SLT trekker in het wagenpark heeft. 

Het hoogtepunt van de dag was het maken van een groepsfoto met meer dan honderd Nederlandse Arocs trucks. Het had nog heel wat voeten in de aarde, of liever gezegd banden in de blubber voor het zover was, maar uiteindelijk werd het een hele nette opstelling. In totaal zijn het er maar liefst 114 bij elkaar!