12 Januari Broshuis Event!

Geplaatst door

Volgende week zaterdag, 12 januari is het weer tijd voor het Broshuis Event. De trailerbouwer uit Kampen is er in de afgelopen jaren in geslaagd een evenement neer te zetten wat uniek is in zijn soort. Naast heel veel klanten die hun Broshuis trailers tonen zijn ook alle truckmerken aanwezig met vaak imposante zwaar transport trekkers. Met ruim 10.000 bezoekers trok het vorige Broshuis Event meer bezoekers dan de afgelopen Mobiliteits RAI, en daarmee lijkt het alsof die beurs verhuisd is naar Kampen!

Broshuis stelt tijdens het Broshuis Event alle productiehallen open voor het publiek. Geheimen kennen ze niet in Kampen! Het is ontzettend interessant om te zien hoe het productieproces verloopt, maar er wordt ook aandacht gegeven aan alle componenenten. Leveranciers zijn aanwezig met informatieve stands, maar zoals gezegd dus ook alle truckmerken. Uiteraard is ook BIGtruck online magazine aanwezig met onze eigen shop!

Verder is er voor iedereen wat te doen, dus ook voor de kinderen. De entree is gratis, maar aanmelding via de website van Broshuis is gewenst. Dit in verband met de security, het parkeren en de catering. Door de aanmeldingen kan er een betere inschatting gemaakt worden hoeveel publiek er komt, maar reken maar op een evenaring van de 10.000 bezoekers van vorig jaar! Klik hier voor de Broshuis website met alle details.