22 Volvo FH LNG trucks voor Simon Loos

Geplaatst door

Simon Loos heeft 25 Volvo FH Globetrotter trucks besteld waarvan 22 op LNG. De eerste is net afgeleverd door het eigen autospuitbedrijf, voorheen Autospuiterij Nico Mooij. De huisstijl van Simon Loos is door RTS Design op fraaie wijze op de Volvo trucks gezet. 

Het wagenpark van Simon Loos omvat vooral Mercedes-Benz en Scania trucks maar ook Volvo maakt daar nu deel van uit. Naast de 22 LNG trekkers komen er ook 3 Volvo diesel trucks in de vloot volgens onze bron. De trucks zijn van de nieuwe generatie van Volvo Trucks met de nieuwe, V-vormige LED koplampen. Opvallend is dat Simon Loos er voor gekozen heeft om het Volvo logo, de Iron Mark, in de grille te plaatsen met daar boven de merknaam met grote letters.

Simon Loos is na de overname van Peter Appel een grote speler op de markt met 1400 eigen trekkers, 3000 medewerkers verdeeld over zestig standplaatsen. De komst van de Volvo LNG trucks moet gezien worden als een stap naar een duurzamere toekomst. Overigens is het rijden op LNG niet nieuw voor het bedrijf. Ooit was Simon Loos pionier op dit gebied met de inzet van 30 Mercedes-Benz Econic LNG trekkers.