Broshuis test anti slip coating

Geplaatst door

Tijdens de IAA is er altijd meer nieuws dan je kunt publiceren, maar sommige ontwikkelingen zijn toch veelbelovend. Zo zagen we bij Broshuis een nieuw product wat zorgt voor een extreem hoge frictie terwijl het tevens je laadvloer beschermt. Ladingzekering en tegelijkertijd een behoud voor je laadvloer dus. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Op een Broshuis SL dieplader was een groene coating aangebracht op het achterstel. Normaal gesproken zit daar een gelakt tranenplaat motief waar meestal al vrij snel de lak vanaf slijt. De dikke groene coating moet dat tegengaan, en vormt tegelijkertijd een antislip laag met een extreem hoge weerstand.

Het product heet TraffideckGo en het wordt gemaakt door Dow Chemicals. Het spul zou het gebruik van antislipmatjes overbodig maken en beschermt tegelijkertijd je laadvloer. Het is in verschillende kleuren en gradaties van stroefheid te bestellen.

Broshuis is intussen bezig met het testen van de coating bij één van de klanten. De eerste resultaten zijn prima, en er wordt overwogen om de coating voortaan als optie aan te bieden op de Broshuis trailers. Meer informatie op onze trailersite, www.trailertotaal.nl!