FH Perfomance Edition winnen?

Geplaatst door

Volvo heeft van de FH een schitterende Performance Edition uitgebracht. Deze fraaie truck is er nu ook op schaal 1:50 van WSI, en die is net als de echte gelimiteerd. Wij mogen van Volvo twee van deze fraaie modellen weggeven!

Met de Performance Edition heeft Volvo echt wat moois neergezet. Het design van deze 'Limited Edition' valt bijzonder in de smaak en inmiddels zien we ook al trucks verschijnen die geinspireerd zijn op dit design. Volvo heeft nu bij WSI een serie schaalmodellen laten maken en daarvan mag BIGtruck online magazine er twee weggeven.

Daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Het idee is het volgende. Je maakt een foto van je opgeplakte BIGtruck sticker, die foto stuur je (uiteraard met je naam en adres) naar iep@transwebgroup.com en dan kiezen wij geblindoekt twee winnaars.

Let op, de ingestuurde foto's mogen door ons gebruikt worden op social media zoals op onze Facebook pagina.

De BIGtruck stickers vind je bij wegrestaurants zoals bij Nobis, de truckwash in Asten en bij De Raket. Verder vind je ons tijdens de het Mega Trucks Festival in Den Bosch op 26 en 27 december aanstaande.

De actie loopt tot eind dit jaar. Op oudejaarsdag zullen we de winnaars bekend maken en de pakketjes versturen.