Geert Becker Transport met 640 pk 2020 in!

Geplaatst door

Voor Pieter Becker van Geert Becker Transport uit Lelystad begint 2020 wel heel krachtig. Hij nam namelijk zojuist de sleutels in ontvangst van een nieuwe MAN TGX XLX met 640 pk! De nieuwe trekker werd afgeleverd door Wierda Bedrijfswagens in Heerenveen.

Geert Becker Transport ging terug van zes naar vijf trucks. ,,Een hele bewuste keuze die alles te maken heeft met het aanbod aan chauffeurs en werk. Ik heb nu twee trekkers ingeruild bij Wierda Bedrijfswagens en daarvoor komt deze in de plaats. En die 640 pk heb ik echt niet nodig bij de distributie van bouwmaterialen, maar het is wel erg prettig'' aldus Pieter. Hij nam voor de aflevering zijn beide zonen Pieter Jr. (links op de foto) en Cas mee. Pieter Jr. rijdt inmiddels ook op één van de trucks van Becker, Cas moet nog een paar jaar geduld hebben.

De contacten met Wierda Bedrijfswagens kwamen tot stand na de aankoop van gebruikte MAN trekkers. ,,Ik kwam hier langs en toen zag ik geschikte trekkers staan. Die bleken me precies te passen en dat bleek ook uit de prestaties. Die auto's hebben uitstekend hun werk gedaan. MAN is een merk zonder poespas maar wel heel erg betrouwbaar. Dat, en de relatie met Wierda Bedrijfswagens hebben me doen besluiten om weer voor MAN te gaan, maar nu voor het topmodel''. De trekker is uitgerust met een 8,5 tons luchtgeveerde vooras en een witte zonneklep. Verder is de witte trekker erg neutraal maar er wordt nog reclame aangebracht. Tot die tijd is het een witte wolf in schaapskleren, want met die 640 pk is het een feestje om mee te rijden!