Gezellig Winterfestival in Apeldoorn

Geplaatst door

Was dat even gezellig, gisteren op het terrein van Grolleman op het Apeldoornse bedrijventerrein Ecofactorij. Op initiatief van een hechte vriendengroep, allemaal werkzaam in het chauffeursberoep, ontstond een leuk feestje met alles erop en eraan, het Winterfestival 2019. Het is klein begonnen, met zo'n 60 trucks. Hoe groot zou dit kunnen groeien? 

Nou niet te groot is de bedoeling. Maar het mag wel wat meer worden volgend jaar. Grolleman is zijn vestiging daar flink aan het uitbreiden en de belangstelling gisteren was toch wel serieus te noemen. Gelukkig maar, want alle ingrediënten voor een mooi feestje waren aanwezig. Daar kon de harde wind weinig op afdingen. 

Die veroorzaakte hooguit dat het moeite kostte om de tent op te zetten. Die werd driedubbelop extra stevig vastgemaakt, en dat hielp. De initiatiefnemers, bekijk de foto's, hebben een ruime vriendenkring. De trucks kwamen vanaf de Veluwe en ook uit Twente en alles daar tussenin. Topsfeertje en wij van BIGtruck zeggen: Ga zo door en heel graag tot volgend jaar!