Mercedes start website tegen chauffeurstekort

Geplaatst door

Mercedes-Benz Trucks Nederland is een campagne gestart om transportbedrijven te helpen met het werven van truckchauffeurs. In het kader hiervan is www.truckchauffeur.nl gelanceerd, een website waarop klanten van Mercedes-Benz Trucks hun chauffeursvacatures kunnen plaatsen. Met deze site en de inspirerende campagnefilm wil Mercedes-Benz Trucks de transportsector helpen het chauffeurstekort te reduceren.

Op de website zijn al vacatures te zien van bedrijven die, het zal geen toeval zijn, rijden met Mercedes-trucks, zoals horecagroothandel Huuskes.  

Afgelopen weekend nog organiseerde Mercedes een evenement op Vliegveld Twente, waar relaties en klanten konden proefrijden met de nieuwe Actros, waaraan het meeste opvalt dat die geen spiegels meer heeft. In totaal ontving Mercedes daar verdeeld over enkele dagen zo’n 650 man.

Mercedes zegt dat de nu gestarte campagne een extra impuls is richting het wegvervoer die de mooie kanten van het beroep vrachtwagenchauffeur in beeld brengt. Bekijk ook het filmpje!

Video's