Oud en nieuw bij Van der Wal

Geplaatst door

Vandaag nemen we afscheid van 2016, een roerig jaar in vele opzichten. Op het gebied van de bedrijfswagens was het een top jaar met verkopen die alle verwachtingen te boven gingen. 

Het niveau van het vorige topjaar in de truckgeschiedenis, 2017 werd benaderd en misschien werd het record zelfs gebroken. De exacte data ontbreken nog op dit moment maar dat het een goed jaar was zullen alle merken onderschrijven.

Het grootste nieuws op truckgebied was de nieuwe generatie van Scania. Met de nieuwe R- en S- modellen zette Scania een compleet nieuwe truck neer met een bewezen zuinige en betrouwbare aandrijflijn. Dat ziet er uit als een recept voor succes, maar dat zal later blijken. De eerste winst heeft Scania al te pakken met winst in de 1000 punten test. Zoals je weet is dat de grootste, en meest belangrijke internationale trucktest. Maar liefst 28 bladen in 24 verschillende Europese landen publiceren de 1000 punten test en de winst is dan ook een hele belangrijke voor Scania. Klik hier voor de 1000 punten test!

En hoe illustreer je nou op een website die over vrachtwagens gaat de jaarwisseling, oftwel oud- en nieuw? Wij vonden dit een hele aardige. Bij Van der Wal in Heerenveen fotografeerden we de nieuwste Scania R450 naast de eerste truck van het bedrijf, een schitterend gerestaureerde Scania 80.

Wij wensen iedereen een hele mooie jaarwisseling en veel geluk, gezondheid en voorspoed in 2017!

Team BIGtruck.

Video's