Routiers Maasvlakte Plaza opent 4 mei

Geplaatst door

Vanaf 4 mei kunnen chauffeurs 24/7 gebruik maken van de nieuwe grootschalige truckparking op de Maasvlakte. Het Maasvlakte Plaza telt 357 parkeerplaatsen en heeft een ruim aanbod aan moderne faciliteiten voor zowel chauffeurs als vrachtwagen.

Het all-in-one concept op de Maasvlakte bevat onder andere een informatiebalie, douches en toiletten, was- en droogmachines, lockers, een Shell-tankstation, truckwash en een noodreparatieservice voor containers. “Het is echt een huiskamer tussen alle bedrijvigheid,” aldus Steef Bongaards, bedrijfsleider van Routiers. “Het restaurant van Routiers is met 175 zitplaatsen een van de nieuwe faciliteiten op het Plaza. Aan het bekende Routiers concept, waar chauffeurs terecht kunnen voor een snelle hap of een uitgebreid diner, hebben we niets veranderd. Dit restaurant wordt alleen nog luxer en groter.”

Zonder paspoort

“Met behulp van de CargoCard krijgt de chauffeur snel toegang tot de truckparking,” zegt Cor Stolk, directeur Secure Logistics. “De betaling verloopt vervolgens digitaal via de kaart. Het Plaza is gevestigd aan de doorgaande route, daarom hebben wij ervoor gekozen hier ons servicepunt te plaatsen.” Bij het servicepunt kunnen chauffeurs en medewerkers van havenbedrijven terecht voor alle diensten rondom hun CargoCard PortKey en Digital Safety Passport. 

Bekijk het filmpje!

Video's