Scania 650S 6x2 voor Riemersma Transport

Geplaatst door

Gerard Riemersma heeft een nieuwe Scania 650 S in gebruik genomen. De trekker met sleepas is uitgevoerd in een wel heel bijzondere kleur en Gerard maakte er weer een speciaal en indrukwekkend geheel van!

zo is de trekker in een olijfgroene matte lak gespoten die er in combinatie met de glanzend zwart gespoten grille bijzonder heftig uit ziet. De bullbar werd zodanig gespoten dat hij grotendeels wegvalt tegen het front van de S cabine. Achter de cabine is een groot rek geplaatst met brandstoftanks en twee staande uitlaten. Verder is de truck voorzien van een stoere MRK bullbar. Een merk dat Gerard zelf importeert en op de markt brengt in Nederland en Scandinavië.

De nieuwe Scania trekker werd geleverd door Scania dealer Rinsma in Drachten. De oplegger is de bestaande Vogelzang met Luchtenberg opbouw, maar deze werd ook helemaal aangepakt waardoor hij samen met de nieuwe trekker een fraai geheel vormt. Gerard rijdt wekelijks naar Noord Zweden en Noorwegen voor een aantal vaste klanten, en dat doet hij ook nu weer helemaal in stijl!