Scania met een meter langere cabine voor Riwald

Geplaatst door

Riwald Recycling in Almelo heeft een nieuwe Scania S V8 in gebruik genomen met een door Vlastuin Truckopbouw verlengde cabine. In totaal kwam er maar liefst een meter ruimte bij in de toch al riante Scania Highline cabine!

De extra lange Scania cabine werd door Truckstyling Lunteren bekleed en voorzien van een extra breed opklapbaar bovenbed met daar onder een gezellig vier persoons zitje, compleet met een tafel. Tussen de voorstoelen en het zitje staan aan weerszijden kasten met daarin alle luxe zoals een koelkast.

De sleepas trekker is uiteraard voorzien van een langere wielbasis om uit de voeten te kunnen met de verlengde cabine. Chauffeur Bjorn, die met de truck gaat rijden trekt afwisselend een schrootkipper of een euro-dieplader. De truck is uitgevoerd in een fraaie zwarte kleur met het Riwald logo fors bemeten op de zijkanten. Het resultaat is een ronduit indrukwekkende trekker. Wat het vermogen van deze Scania is blijft in het midden, maar het V8 logo in de grille geeft aan dat het in ieder geval een achtcilinder is.