Nieuws
31-12-2017 | Door Iep van der Meer

We zijn nu ruim vier jaar onderweg met de BIGtruck en het lijkt er op dat het succes van onze media een sneeuwbaleffect teweeg brengen. Meteen na de veelbelovende start waren we al onder de indruk van het bereik van de website en het online magazine, maar dat was slechts het begin. Nu, ruim vier jaar later is het aardig om eens stil te staan bij wat we bereikt hebben en dat zijn prachtige cijfers!

Zo hebben we inmiddels een bereik van ruim 1,6 miljoen paginaweergaves per jaar. Berichten op BIGtruck worden per week zo’n 35.000 keer bekeken! Ook onze online magazines doen het ontzettend goed met gemiddeld 70.000 weergaves per maand. Dat is meer dan welk geprint magazine over trucks en transport dan ook, zelfs internationaal!

Ook op YouTube zijn we keihard bezig en daar gaat het zo mogelijk nog harder dan in het magazine en met de website. De afgelopen 365 dagen tipten we de drie miljoen views aan, en dat uitsluitend met unieke- en zelfgeproduceerde filmpjes! Abonneer je op ons YouTube kanaal, dan krijg je altijd een melding als er wat nieuws gepubliceerd is. Abonneren kost je niks, en 15.000 anderen gingen je al voor!

Naast deze fantastische cijfers hebben we de websites Trailertotaal.nl, Transportenmilieu.nl én Iepieleaks.nl die ons bereik nog verder vergroten. Daarnaast is er de internationale website, ">www.bigtruckmagazine.com met de Engelstalige uitgaves van BIGtruck. Deze relatief nieuwe ontwikkeling staat nog in de kinderschoenen maar ook daar noteren we al prachtige cijfers. 

Kortom, BIGtruck is here to stay, met unieke content, een eigen evenement en zelfs een eigen truckshop in Asten! We zijn trots op de resultaten die we bereikt hebben tot nu toe. Dat kon echter alleen doordat jullie ons volgen en trouw bleven. Dank daarvoor, want dat is voor ons een prachtige motivatie om er volgend jaar nog harder tegenaan te gaan!

Wij wensen, namens de medewerkers van BIGtruck iedereen een mooie en veilige jaarwisseling en een fantastisch 2018! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-10-2020
IEP_1629-1400.jpg

BIGtruck nummer 9 staat live!

BIGtruck nummer 9 van 2020 is uit met deze maand onze eigen Scania R620 V8 promotietruck op de cover! Voortaan komt BIGtruckShopA67…
Nieuws
26-04-2018
JQvanderMeer.jpg

BIGtruck nummer 5 is uit!

BIGtruck nummer 5 van 2018 is uit! Boordevol lekkere verhalen, hele dikke trucks en een verslag vanuit de Marocco Desert Challenge!…
Nieuws
31-03-2023
Van der Linden (18)-1400

BIGtruck nummer 4 is uit!

BIGtruck Online Magazine nummer 4 is uit! Een nieuw nummer, boordevol trucknieuws, leuke reportages, een fraaie klassieker en…