23 november PreProloog: Bestel nu je tickets!

Nieuws
12-10-2019 | Door Iep van der Meer

Zaterdag 23 november wordt op een nieuwe locatie in Eersel de Preproloog gehouden. Groter dan ooit, met meer deelnemende teams dan ooit en gezelliger dan ooit! De " target="_blank" rel="noopener noreferrer">ticketverkoop voor dit unieke evenement is inmiddels begonnen!

Op de locatie Landgoed Duynenwater in Eersel zullen meer deelnemers dan ooit hun kunsten vertonen op het nieuw aangelegde rallycircuit. Deelnemers van zowel de Dakar Rally, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert Challenge zullen te zien zijn en daardoor zijn er meer voertuigen in actie dan we ooit eerder zagen. Ook buitenlandse deelnemers zijn welkom in de nieuwe opzet van het evenement.

Onder de naam 'The Road to Dakar' is er heel veel actie, maar de teams zijn ook toegankelijk op het open paddock waardoor je dichtbij je helden kunt komen. Dat is namelijk het unieke van de Preproloog, want dichterbij de actie en je helden kom je nergens! Naast de trucks komen er ook motoren, 4x4 auto's en quads in actie.  

Feestavond!

Het programma loopt op zaterdag tot de prijsuitreiking om 1600 uur. Aansluitend is er een grote feestavond waar een aantal bekende artiesten op zal treden. Dat belooft dus een aardig feestje te worden op zaterdagavond. 

Camping

Overnachten op het terrein is mogelijk op de camping. Daar kan zowel voor vrijdag als zaterdag een overnachting geboekt worden. Doe dat wel van te voren om teleurstelling te voorkomen! 

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">TICKETS EN DE CAMPING BOEKEN DOE JE HIER!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-11-2019
IEP_2023cr-1400_2.jpg

WIN Preproloog kaarten en rij mee met een DAKAR truck!

Zaterdag 23 november is de Preproloog voor de komende Dakar, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert…
Nieuws
14-11-2021
IEP_4679-1400.jpg

Preproloog 2021 afgelast

Het kabinet zet een streep door de Preproloog 2021. Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heft de organisatie helaas…
Nieuws
23-11-2019
IEP_3030-1400.jpg

Eerste Preproloog in Eersel geslaagd!

De eerste Preproloog in Eersel gaat als bijzonder geslaagd de boeken in. De nieuwe locatie was in vele opzichten…