Acht DAF XF trekkers voor Nieuwboer Int. Transport

Nieuws
24-07-2020 | Door Iep van der Meer

Nieuwboer Internationaal Transport uit Zwartsluis heeft vandaag drie nieuwe DAF XF480 FT trekkers in ontvangst genomen. Het gaat om de eerste drie trucks uit een serie van acht. De trekkers zijn voorzien van de ruime Super Space Cab met Skylights, lichtbakken en een rek met extra verlichting op het dak.

Nieuwboer heeft begin dit jaar alle activiteiten overgenomen van Jebezo Logistics. Het wagenpark, de medewerkers en de klanten gingen allen mee over naar de nieuwe eigenaar. Door deze deal beschikt Nieuwboer over een wagenpark van 35 eenheden met circa 40 medewerkers. De overname was o.a. de reden om nieuwe DAF trucks aan te schaffen bij DAF dealer Sent Waninge. 

De kernactiviteiten van het transporbedrijf bestaan voornamelijk uit stukgoed vervoer in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Benelux en tank- en bulkvervoer binnen Europa. Op de foto zie je Cees en Akkie Nieuwboer vol trots poseren voor de nieuwe DAF trucks.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…