Actros 'Man on the moon'

Geplaatst door

Robin Eriks rijdt sinds een tijdje met een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1863 in Edition 1 uitvoering. Dat ging hem echter niet ver genoeg want bij Buffl liet hij het interieur even grondig onder handen nemen!

Het thema van de ‘Actros is Man on the moon’ Het interieur werd op passende wijze voorzien van Nasa logo’s, een lederen vloerbekleding met een verlicht logo en een complete sterrenhemel in het bovenbed en in het plafond. Verder werd er in stijl met de originele Mercedes stoelen met hun Edition 1 bekleding dashboard bekleding gemaakt door Buffl.

Robin rijdt met bloemen naar Zwitserland en hij rijdt al enige tijd met de nieuwe Mercedes. Hij is er erg blij mee en met die 630 pk in de bloemen doet de Actros het ook als een raket om maar even in het thema te blijven. Aan de mirrorcams was Robin meteen gewend maar bij het achteruitrijden is het nog steeds wennen volgens de jonge chauffeur. De truck maakt deel uit van de vloot van Arjan Eriks. Een bedrijf met in totaal 32 trucks van de merken DAF, Volvo, Scania en Mercedes-Benz. Foto's: Buffl