Nieuws
21-04-2019 | Door Tim de Jong

Tijdens de slotetappe van de Morocco Desert Challenge gebeurde er van alles. Er was schade bij Nederlanders, Gert Huzing won de laatste etappe en eindigde Martin van den Brink net buiten het podium.

Het venijn zat in de staart, zeggen ze dan.  MAN rijder Peter Versluis was snel en Martin van den Brink leek gebeiteld voor een podiumplaats. Echter Versluis passeerde Van den Brink op een manier die een beetje aan armpje drukken doet denken. De beide trucks waren enige tijd met elkaar in aanraking. Op de truck van Versluis staan bandensporen van Van den Brink. Volgens Mammoet Rallysport heeft Versluis zijn excuses aangeboden.

Een dag eerder ging de MAN van De Jong Zuurmond aan de rol, hoogstwaarschijnlijk door de gladde omstandigheden, omdat de rally na een week in het hete stof, ineens in de nattigheid terecht is gekomen.

De rally werd gewonnen door het Witrussische team van MAZ, Peter Versluis behaalde met de MAN de tweede plek. Martin van den Brink dus vierde en Ton van Genugten met de Iveco zesde.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
21-04-2017
MDC-Test-VdBrink.jpg

Derde zege op rij voor Van den Brink

Mammoet Rallysport blijft de dagzeges aan elkaar rijgen. Ook in de vierde etappe van de Morocco Desert Challenge wist…
Nieuws
14-04-2018
Hamer1.jpg

Hamer Rally Team klaar voor Morocco Desert Challenge

In Agadir, in het zuiden van Marokko heeft het Apeldoornse Hamer Rally |team de keuringen doorstaan.…
Nieuws
22-04-2018
IMG-20180422-WA0003.jpg

Hamer Team met beide trucks aan de finish

Het Hamer Team uit Apeldoorn, dat met twee DAF's en astronaut Andre Kuipers in een Toyota de Morocco Desert Challenge…