BIGtruck Event: Asten is er klaar voor!

Geplaatst door

De voorbereidingen voor het BIGtruck Event 2017 in Asten naderen hun voltooiing. Terwijl de braderie werd opgebouwd zetten een aantal merken hun spullen klaar. Intussen kwamen de eerste deelnemers ook al naar Asten.

De opbouw van een evenement begint eigenlijk al maanden van te voren met allerlei besprekingen, het uitwerken van creatieve plannen en het werven van deelnemers, standhouders en vrijwilligers. Er moet van alles geregeld worden, van stroom voor de braderie tot beveiliging, vergunningen en uiteraard de catering. Dat is een leuk maar intensief traject voordat alles staat maar inmiddels is het kwart voor event in Asten! Alles staat klaar, de eerste deelnemers zijn gearriveerd en in totaal verwachten we ruim 150 trucks op de show. Van regelrechte showtrucks vol special paint tot en met oldtimers, klassiekers en gewone werktrucks. 

Voor de kinderen is er van alles te beleven en er is een fraaie braderie-truckersmarkt opgetuigd. Daar vind je onder meer Kelsa, Great Lion, Scandi Souvenirs, Mammoet Merchandise en uiteraard onze eigen BIGtruck Truckshop A67. Verder kun je rijden met een aantal dikke gloednieuwe demotrucks. Ook als je geen groot rijbewijs hebt mag je rijden, namelijk met een leswagen van Rijschool Combinatie Zuid. Kortom, alle reden om morgen naar Asten te komen. De entree is uiteraard gratis, net als BIGtruck online magazine zelf!