BIGtruck Event: Ook zelf rijden!

Geplaatst door

Aanstaande zaterdag organiseren wij ons BIGtruck Event 2017 in Asten. Er is van alles te doen, en je kunt zelf rijden met een aantal demo's. Geen groot rijbewijs? Geen nood, want dan mag je gratis met een lestruck van Rijschool Combinatie Zuid rijden!

Verder staan er demo's van Iveco, Renault Trucks, Volvo en Mercedes-Benz klaar waarmee je een rij-indruk kunt opdoen. Een regelrechte primeur is de nieuwe DAF XF die in Asten te zien is. Helaas kan daar nog niet mee gereden worden.. 

Verder heel veel hele dikke showtrucks uit binnen- en buitenland, oldtimers, Amerikanen en fantastische Special Paint trucks. We hebben zelfs regelrechte primeurs in Asten, dus mis het niet! 

Een publieksjury zal beslissen wie met de indrukwekkende beker voor de mooiste truck naar huis gaat. Verder is er een grote braderie, een enorme zandbak met speelgoed en een springkussen voor de kinderen is er uiteraard gedacht aan de catering voor iedereen. Kortom, aanstaande zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur naar Asten! Adres: Nobisweg 5 in Asten.