BIGtruck Kalender 2020 ‘By Robin Holsappel Truckfotografie’

Geplaatst door

In nauwe samenwerking met Scania Nederland, BIGtruckshopA67 en Truckjunkie heeft BIGtruck een selectie gemaakt uit de mooiste Scania foto’s van Robin voor de eerste BIGtruck kalender ‘By Robin Holsappel’. De afbeeldingen laten stuk voor stuk indrukwekkende Scania trucks zien waarvan de eigenaren hebben meegewerkt aan de fotografie van Robin.

Robin Holsappel Truckfotografie is een fenomeen in de truckwereld en dat is heel bijzonder. Robin is namelijk door de spierziekte Duchenne aan zijn rolstoel gekluisterd. De 28 jarige Robin wilde als kleine jongen graag vrachtwagenchauffeur worden maar door zijn ziekte kon hij die droom niet verwezenlijken. Voor hem is het fotograferen van vrachtwagens dan ook zijn grote passie en daarvoor rijdt zijn moeder, Hilda, hem heel Nederland door naar truckshows en naar chauffeurs die tijd vrijmaken voor een professionele fotoshoot.

Op zijn website RHTruckfotografie.nl is zijn werk te zien en daar zien we vele bekende Nederlandse trucks, maar bijvoorbeeld ook de unieke Finse truck van Auvinen. Stuk voor stuk prachtige foto’s die een breder publiek en een plek aan je muur verdienen.

Mega Trucks Festival

Deze unieke kalender is nu voor 14,95 te koop in BIGtruckshopA67, en uiteraard online op truckshop-asten.nl. Verder is de kalender tijdens het Mega Trucks Festival in den Bosch op 14 en 15 december te koop bij de Scania stand, bij Noah4All en uiteraard bij de stand van BIGtruckshopA67 in de Brabanthallen.

Noah4All

Met deze unieke kalender haal je meer in huis dan zomaar iets moois aan de muur of voor onder de kerstboom. Je steunt er ook nog eens goede doelen mee! Van de opbrengst van de BIGtruck 2020  kalender ‘By Robin Holsappel’ gaat namelijk een deel naar het Duchenne Parent Project en naar Noah4All. Die laatste organisatie kennen we natuurlijk, maar het Duchenne Parent Project zet zich al 25 jaar in voor het versnellen van de ontwikkelen van genezing of behandeling voor de ziekte van Duchenne en het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne.

Duchenne spierdystrofie komt vooral bij jongens voor. Alle spieren worden langzaam afgebroken. Rond hun 12e jaar kunnen ze niet meer lopen en ook het gebruik van de armen wordt steeds moeilijker. Als de ademhalingsspieren te zwak worden, is beademing nodig. Door verzwakking van de hartspier is het uiteindelijk een fatale ziekte. Alle steun voor dat goede doel is welkom en om die reden ondersteunen wij deze organisatie.  

De kalender is online te bestellen in de BIGtruckShopA67