BIGtruck presentatrice in selectie Miss Nederland

Geplaatst door

Onze BIGtruck Cabinetest werd op video gepresenteerd door Myrthe van der Vlies uit Sliedrecht. Dat deed ze op een hele frisse manier, en haar kwaliteiten zijn inmiddels ook opgevallen bij de Miss Nederland verkiezing waar ze inmiddels deel uitmaakt van de laatste selectie van 10 dames.

BIGtruck werkt al sinds het begin met de promogirls van Promovision op shows en evenementen, en voor onze BIGtruck Cabinetest 2021 wilden we graag een fris nieuw gezicht voor de presentatie. Dat is eens weer wat anders dan die brommende oude mannen zeg maar. Myrthe had het er druk mee om de zeven deelnemende merken goed in beeld te brengen op video en foto, maar het resultaat mag er zijn. Met haar natuurlijke charme neemt ze je in de video mee door de cabines, en dat slaat prima aan op Youtube. Je kunt het hele verhaal, met uiteraard de foto's en de zeven video's van de trucks met Myrthe hier terug kijken! 

Overigens doet Myrthe veel meer dan voor BIGtruck werken. Zo heeft ze al een aantal meegewerkt aan grote internationale motorraces als promogirl voor Promovision. Op dit moment zit ze vol in de race voor Miss Nederland. Vanaf nu worden de dames gevolgd voor een real life soap die vanaf 4 september wordt uitgezonden onder de naam 'Van casting tot kroning' bij SBS6. Tot die tijd kun je onze eigen Myrthe zien in de Youtube filmpjes die we maakten tijdens onze cabinetest! 

 

Video's