BIGtruck Trophy 2020: 16 en 17 mei

Geplaatst door

De datum voor de BIGtruck Trophy 2020 is bekend: Op 16 en 17 mei zal de parking bij Nobis in Asten weer vol staan met showtrucks, werktrucks. Amerikanen, Oldtimers en uiteraard marktkramen en vertier tijdens de BIGtruck Trophy 2020.

Het wordt alweer de vierde editie van de BIGtruck Trophy! Tijdens de BIGtruck Trophy strijden de mooiste trucks uit binnen- en buitenland weer om de eer.

Op het terrein van Truckstop Truck-Inn Nobis, aan de Nobisweg te Asten én thuisbasis van de BIGtruck Truckshop A67, zijn show en special paint trucks te zien uit binnen- en buitenland. Er is ook weer plaats voor Amerikanen en oldtimers. In 2020 is er weer volop ruimte voor vele trucks en zijn er weer diverse vormen van entertainment.

Verder is er uiteraard onze BIGtruck Truckshop met allerlei aanbiedingen en is er voldoende te beleven voor jong en oud. Op het horecaplein is genoeg te doen en daar zal ook het muziekprogramma worden uitgevoerd. Uiteraard kun je in Hotel Nobis overnachten als je dat wilt maar boek snel want vol is vol!

Meer informatie over dit evenement vind je op onze speciale website die je hier vindt!