BIGtrucktrophy: Wie gaat het worden?

Nieuws
09-06-2018 | Door Tim de Jong

De BIGtruckTrophy is goed op gang, tot in de loop van de ochtend kwamen nog enkele schitterende deelnemers uit Belgiƫ de gelederen versterken.Morgen wordt duidelijk welke truck door het publiek wordt uitgeroepen tot de winnaar van de BIGtruck Trophy!

Gisteravond zat de sfeer er al lekker in, zeker nadat de Fin Auvinen was gearriveerd, maar vandaag is halverwege de dag wel duidelijk dat het publiek de weg naar de nieuwe locatie, Recreatiepark Prinsenmeer, goed weet te vinden. Dit ligt in de buurt van Nobis Asten, en biedt de organisatie meer ruimte voor mooie trucks en alles wat je nog meer kunt bedenken rondom het chauffeursvak. De showtrucks komen uit alle delen van het land.

Muziekavond

Vanavond is op Recreatiepark Prinsenmeer een muziekavond georganiseerd, daar zijn nog enkele kaarten voor verkrijgbaar aan de kassa. Morgen, 10 juni, wordt dan duidelijk wie met de hoofdprijs naar huis gaat, de toegang is gratis dus kom langs en oordeel zelf!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-10-2020
IEP_1629-1400.jpg

BIGtruck nummer 9 staat live!

BIGtruck nummer 9 van 2020 is uit met deze maand onze eigen Scania R620 V8 promotietruck op de cover! Voortaan komt BIGtruckShopA67…
Nieuws
20-04-2018
Achterkamp.jpg

Terugkijken: de turqoise DAF's van Achterkamp

Twee jaar geleden bekeken we de opvallend gekleurde DAF's van de familie Achterkamp uit Beemte, dat aan de…
Nieuws
26-04-2018
JQvanderMeer.jpg

BIGtruck nummer 5 is uit!

BIGtruck nummer 5 van 2018 is uit! Boordevol lekkere verhalen, hele dikke trucks en een verslag vanuit de Marocco Desert Challenge!…