Britten maken eerste Camioneros-event extra leuk!

Nieuws
12-09-2020 | Door Tim de Jong

Het waren niet alleen Nederlandse trucks die hun opwachting maakten bij het eerste Camioneros-event in Harskamp afgelopen weekend. Er waren ook trucks uit Engeland, Ierland, Duitsland en België. In totaal haalde de organisatie bijna 50 trucks naar het terrein onder de befaamde molen van het Veluwse dorp.  

De stemming was opperbest en iedereen wist waardoor dat kwam: Eindelijk, we mogen weer, eindelijk zien we elkaar weer, eindelijk is er weer een feestje. Maar zoals de spandoeken van de organisatie fijntjes aangaven: een anderhalve meter feestje. In het algemeen hielden de bezoekers zich daar redelijk goed aan.

In totaal kwamen over anderhalve dag enkele honderden bezoekers langs en zij werden verrast door een gezelschap van gave showtrucks. Bijna alle merken waren vertegenwoordigd en dat de prijs naar de Brit Philip Judge ging, kon geen verrassing zijn, maar vergeet vooral de nieuwe dikke Volvo van David Garnham niet. Verder de schitterende Scania’s van A.E. Hoogendoorn, en zo’n beetje het hele wagenpark van Kleinjan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-04-2018
WSI3.jpg

Bekijk hier de foto's van het WSI-Event!

Het was lekker druk bij het WSI Event in Ede. Geen wonder, want het weer werkte maximaal mee. Zo ontstond een…
Nieuws
09-01-2017
burdaard-34-1400.jpg

Inschrijving Truckfestival Burdaard begonnen

Op zaterdag 17 juni wordt voor de tiende keer het Truckfestival Birdaard georganiseerd. Voor dit leuke twee-jaarlijkse…
Nieuws
16-01-2017
Broshuis-BIGtruck-girlsLR.jpg

Zo'n 7000 man op Broshuis event

Trailerfabrikant Broshuis verwelkomde afgelopen zaterdag een kleine 7.000 bezoekers op de traditionele open dag. Het festijn…