Burggraaf breidt trailervloot uit

Nieuws
22-12-2017 | Door Iep van der Meer

Burggraaf Transport uit Vianen groeide sinds de oprichting door Piet Burggraaf in 1971 van 1 naar veertien trucks. Het inmiddels 46 jarige bedrijf verhuisde in 2012 van Leerdam naar Vianen en daar groeit het gestaag door onder de leiding van Dirk en Ronald Burggraaf. Onlangs werd de trailervloot uitgebreid met 4 nieuwe Pacton opleggers.

Transportbedrijf Burggraaf is gespecialiseerd in Benelux-distributie, warehousing en orderpicking. Vanuit Vianen verzorgt het bedrijf dagelijkse distributieritten  door de Benelux. Daarbij gaat het met name om DHZ-waren van bouwmarkten. In totaal beschikt men over 34 schuifzeilentrailers, allen in een vrijwel identieke uitvoering, mét aansluiting voor een Kooiaap meeneemheftruck. Dirk Burggraaf: "Elke truck werkt met een vaste set van twee trailers. Die worden bij de klant keer op keer gewisseld. In ons eigen warehouse hebben we mogelijkheden voor op- en overslag, het laden en lossen van containers en orderpicking. Het maakt ons maximaal flexibel."

Dirk Burggraaf over de nieuwe Pacton trailers: "De vier nieuwe schuifzeilenopleggers van Pacton waren eigenlijk bedoeld ter vervanging, maar het is een uitbreiding geworden. Na een kosmetische make-over zullen we de dertien jaar oude Pacton-opleggers ook weer inzetten. Die kunnen zo nog tien jaar mee". Meer lezen over de fraaie nieuwe Pacton trailers van Burggraaf? ">Klik dan hier voor Trailertotaal, onze speciale trailerwebsite!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-02-2021
74598_TTGN-Haukes_42.jpg

Klim-Kooi Aap in de trailer!

Een meeneemheftruck, meestal Kooi-Aap genoemd, hangt normaal gesproken achter je oplegger of aanhangwagen. Dat is niet altijd…
Nieuws
18-10-2017
IEP_93741-1400.jpg

DAF XF530 6x2 met BIGtruck testoplegger

Gisteren hebben we de allerlaatste BIGtruck RoadTest van dit seizoen afgerond. Na die test met een Scania R520…
Nieuws
13-08-2018
Curtainsider_Semitrailer_with_POWER_CURTAIN_1LR.jpg

Schmitz komt met schuifzeiltrailer zonder planken

Trailerbouwer Schmitz heeft een schuifzeiltrailer ontwikkeld die geen rongen en planken meer heeft en…