DAF CF430 met portaalarm systeem voor Gelling Containers

Nieuws
09-10-2020 | Door Iep van der Meer

Meestal zijn het de grote langeafstand trucks die voorzien worden van accessoires en fraai spuitwerk, maar soms vallen ook de wat meer regionaal rijdende trucks op. Neem nou deze nieuwe DAF 430 CF van Gelling Containers uit Stadskanaal. De compacte DAF CF met dagcabine is opgetuigd met zijfenders achter de cabine, een stoere Deense lichtbak en een staande uitlaat!

Ook het spuitwerk is bijzonder geslaagd met aandacht voor details. Zo is er werk gemaakt van de grille van de truck en zijn de zonneklep en de spiegels meegespoten in de kleur. Ook de in twee kleuren gespoten wielen dragen bij tot het geslaagde uiterlijk van deze kleine, maar dappere DAF. De truck is voorzien van de MX13 krachtbron met 430 pk. Dat is de lichtste uitvoering van die motor waardoor er geen gebrek is aan technische reserve. Door de toepassing van de MX13 staat de cabine net wat hoger en heeft hij drie instaptreden. Dat zorgt voor een stoer uiterlijk.

Als opbouw is er gekozen voor een Hyva portaalarm systeem met weegsysteem en afstandbediening. De DAF truck werd geleverd door DAF trucks dealer Sent Waninge. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-08-2019
Gouwenberg_1-1400.jpg

Nieuwe Antos voor Gouwenberg Containerservice

Hoewel we geluiden vernamen dat Mercedes-Benz stopt met de Antos als type aanduiding is er toch weer een…
Nieuws
08-05-2020
Dirix_Scania-2-pers-2020.jpg

Scania P360 met portaalarm systeem voor Dirix Elsloo

Recyclingspecialist Dirix uit het Limburgse Elsloo rijdt sinds deze maand met een nieuwe Scania P360…
Nieuws
11-07-2017
VanderKrogt.jpg

Arocs 10x4 voor Van der Krogt B.V.

Mercedes-Benz mengt zich steeds nadrukkelijker in het segment van de bouwvoertuigen. Een mooi voorbeeld daarvan is de…