DAF CF430 met portaalarm systeem voor Gelling Containers

Geplaatst door

Meestal zijn het de grote langeafstand trucks die voorzien worden van accessoires en fraai spuitwerk, maar soms vallen ook de wat meer regionaal rijdende trucks op. Neem nou deze nieuwe DAF 430 CF van Gelling Containers uit Stadskanaal. De compacte DAF CF met dagcabine is opgetuigd met zijfenders achter de cabine, een stoere Deense lichtbak en een staande uitlaat!

Ook het spuitwerk is bijzonder geslaagd met aandacht voor details. Zo is er werk gemaakt van de grille van de truck en zijn de zonneklep en de spiegels meegespoten in de kleur. Ook de in twee kleuren gespoten wielen dragen bij tot het geslaagde uiterlijk van deze kleine, maar dappere DAF. De truck is voorzien van de MX13 krachtbron met 430 pk. Dat is de lichtste uitvoering van die motor waardoor er geen gebrek is aan technische reserve. Door de toepassing van de MX13 staat de cabine net wat hoger en heeft hij drie instaptreden. Dat zorgt voor een stoer uiterlijk.

Als opbouw is er gekozen voor een Hyva portaalarm systeem met weegsysteem en afstandbediening. De DAF truck werd geleverd door DAF trucks dealer Sent Waninge.