DAF trio voor Van Kuijk Groep

Geplaatst door

de Van Kuijk Groep uit Helvoirt waar Vakutrans onder valt heeft geïnvesteerd in drie nieuwe DAF XF530FT Super Space Cab trekkers. Deze topmodellen van DAF worden ingezet in combinatie met tanktrailers en moving floor opleggers. 

De DAF Trucks zijn van de nieuwste 'Pure Excellence' generatie van DAF. De MX13 krachtbron met 530 pk distribueert de aandrijfkrachten via de nieuwe Traxon versnellingsbak. Aan de chauffeurs is zeker ook gedacht bij het samenstellen van deze trucks. Het is dan ook geen wonder dat de mannen erg enthousiast zijn over hun nieuwe trucks. Chauffeurs op deze fraaie trucks zijn: Alex Sanders, Maarten Vd Laar en William du Croix. De mannen kunnen bijna niet kunnen wachten om met hun nieuwe ‘werkpaard’ op pad te gaan. 

De trucks zijn voorzien van een complete spoilerset met zijfenders, een LED lichtbak, DAF Skylights en een rek met fraaie lampen en zwaailampen op het dak. De DAF trucks werden geleverd door Klaas Hobo van DAF dealer Van Hooft uit Den Bosch. De foto's werden gemaakt door Photo7Fotografie.