Nieuws
27-01-2017 | Door Iep van der Meer

Wezenberg Transport uit IJsselmuiden heeft vijf DAF XF 460 FT SuperSpaceCab trekkers in bedrijf genomen. De vijf DAF trucks zijn niet de eerste DAF's ooit voor Wezenberg maar deze vijf komen wel in een overwegend Scania nest terecht.

Het wagenpark van Wezenberg omvat inmiddels 152 trucks en ongeveer 200 opleggers. Zoals gezegd bestaat het wagenpark voor het merendeel uit Scania trucks, maar Wezenberg zet ook Iveco LNG trucks in. De nieuwe DAF trekkers worden ingezet voor zowel nationaal als internationaal transport. Wezenberg is gespecialiseerd in koeltransport en distributie van AGF-producten en levensmiddelen.

Naast deze nieuwe DAF trekkers komen er binnenkort ook een nog onbekend aantal Scania R500 trekkers in de vloot. Daar wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. Deze vijf DAF trucks werden geleverd door DAF dealer Sent Waninge. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-07-2016
DAFxxf3.jpg

Nieuw: DAF XXF SuperSpaceCab

Voor wie de DAF XF SuperSpaceCab niet groot genoeg is bouwt Van Winkoop nu de DAF XXF, een negentig centimeter verlengde uitvoering…
Nieuws
07-02-2020
Wezenberg-1-pers-2018.jpg

Thermo King cursus voor Wezenberg chauffeurs

Thermo King transportkoeling heeft een Code 95 cursus opgetuigd waarmee chauffeurs beter leren omgaan met…
Nieuws
22-11-2017
Stern-1400.jpg

Actros voor Van den Bor Pluimvee

Van den Bor Pluimvee uit Nijkerkerveen heeft een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 LS op de weg gezet. Dealer Stern Trucks…