DAF verkoopt 500 trucks in Jordanië in drie jaar tijd

Nieuws
12-09-2017 | Door Tim de Jong

Hoewel DAF pas sinds drie jaar trucks in Jordanië verkoopt, werd onlangs al het 500e exemplaar, een CF 85, afgeleverd. Die maakte deel uit van een order van 50 stuks voor een klant die onder andere containers rijdt.

De klant in kwestie is ESS, grote, intermodale transporteur die niet alleen generiek vrachtvervoer doet, maar die óók gespecialiseerd is in intermodaal transport, container vervoer, luchtvracht, pakketverzending en opslag. ESS zegt erg te spreken te zijn over betrouwbaarheid en zuinigheid van deze DAF's die met een Euro 3 motor zijn uitgerust.

Voor regio’s met ruw terrein zoals het Midden-Oosten, rust DAF zijn vrachtwagens standaard uit met onder andere een aandrijflijn voor het zware werk, een versterkte wielophanging, een vergroot koelsysteem en een speciaal aangepaste luchtinlaat.

DAF zegt dat het marktleider is in Jordanië met een aandeel van 25%.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…