DAF XF in nieuwe stijl voor HebraGTO

Geplaatst door

HebraGTO in Rotterdam heeft een nieuwe DAF XF 430 Super Space Cab in gebruik genomen. De nieuwe trekker is volledig ADR/VLG gekeurd en is uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van HebraGTO.  

De nieuwe DAF truck vervangt een XF105 trekker uit 2012. De nieuwe DAF is uitgerust met een geïntegreerde compressor voor het lossen van ISO-tank containers. Het bedrijf koos wederom voor DAF vanwege de uitstekende ervaringen met dit merk, maar ook omdat de vaste chauffeur een echte DAF fan is. De chauffeur is de belangrijkste schakel en om zijn werk comfortabeler te maken werd er gekozen voor de ruime Super Space Cab met onder meer een koelkast, een omvormer, een 27Mc bakje en een extra kastenwand. Verder werd de nieuwe trekker uitgerust in de nieuwe, frisse huisstijl van HebraGTO met een meegespoten grille en kleuraccenten op de zonneklep.

Zeker in deze tijd waarbij steeds meer bedrijven kiezen voor standaard wit met een sticker op de deur vormt de nieuwe DAF van HebraGTO een welkome afwisseling met zijn fraaie metallic lak. De truck werd geleverd door DAF Trucks dealer Best Trucks in Barendrecht.

Over HebraGTO

HebraGTO is ISO 9001, SQAS (Safety & Quality Assesment System) en A.E.O. (douane faciliteiten) gecertificeerd, maakt deel uit van ECTA en beschikt over het Responsible Care logo. Het onderhoud van het grotendeels zeer jonge materieelpark verricht men grotendeels in eigen beheer en werkt daarbij zoveel mogelijk met onderdelen van de merkdealer. Veiligheid, betrouwbaarheid en de zorg voor het milieu staan bij het bedrijf naast elkaar. 

De diversiteit in opbouwen en getrokken materieel maakt het mogelijk om zowel droge- en geconditioneerde zeecontainers (d.m.v. een Gen-Set) of ISO Tanks te vervoeren. Combinatievervoer met 2 x 20 ft of als LZV met 3 x20 ft of 1 x 20 ft en 1 x 40 ft is net als 20 ft kiepchassis eveneens beschikbaar. HebraGTO verzorgt transport in bijna alle klassen ADR-producten en Explosieven klasse 1 waaronder ook vuurwerk.