Dakar 2016 met Mammoet Rallysport

Nieuws
21-01-2016 | Door Iep van der Meer

De Dakar 2016 zit er weer op en de mannen zijn weer thuis. Voor Mammoet Rallysport was het een heel bijzonder jaar. Diepe dalen en hoge pieken volgden elkaar op met als hoogtepunt de etappe overwinning van Pascal de Baar.

Gedurende de hele rally hebben wij namens het team video materiaal verzameld vanuit het team en dat op Youtube gezet. De gemonteerde beelden zijn afkomstig van de mobieltjes van de teamleden en daarmee kreeg je een uniek inkijkje in de echte rally, door de ogen van de mannen zelf. Unieke beelden van een enthousiast en professioneel team. Professioneel ja, want zoals Martin de brand in zijn eigen truck vastlegde was bijna journalistiek. En dat terwijl hij daar voor zijn ogen zijn droom in rook zag opgaan. Dat beeld blijft hangen, maar hier nog even wat andere beelden in het laatste compilatie filmpje.

De race overalls hangen nu te drogen, de trucks staan op de boot en wat nu volgt is de voorbereiding voor het komende seizoen. Martin heeft altijd gesproken over een drie jarig project met de Renault Rallytrucks en dat betekent dus gewoon dat hij volgend jaar op het podium staat. Martin is nou eenmaal een man van afspraken, dus daar gaan we gewoon van uit.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-01-2016
Brinkwater.jpg

Intussen bij Mammoet Rallysport

Intussen gaat het leven gewoon door bij Mammoet Rallysport. Pascal de Baar moet nu de kooltjes uit het vuur halen terwijl…
Nieuws
09-01-2016
BAARBT1.jpg

Video! De Baar baalt van tijdverlies

Nadat hij ze afgelopen dagen rond de tiende plaats finishten, moesten Pascal de Baar, navigator Wouter de Graaff en…
Nieuws
05-02-2016
Mammoetneusje.jpg

Riwald samen met Mammoet naar Dakar!

Het Riwald Rallyteam stond dit jaar met een unieke Tatra Phoenix aan de start van de Dakar rally. Net als de Renault…