De eerste Iveco S-Way's gaan de weg op.

Geplaatst door

Na de introductie vorig jaar is Iveco begonnen met het uitleveren van de nieuwe S-Way modellen. Het is altijd leuk om nieuwe modellen in de bedrijfskleuren te zien, zeker als je ze in het wild tegen komt. Kusters Logistic Services uit Eindhoven is één van de eerste bedrijven die er mee is gaan rijden.

De nieuwe Iveco wordt ingezet voor het transport van revalidatiemiddelen in Nederland, en soms ook in het buitenland. Gerjo de Brouwer (Links op de foto) vertelt als Manager bij Kusters Logistic Services enthousiast over de IVECO S-WAY: "Vanaf de introductie in Madrid zijn we al onder de indruk. Tijdens het FIA Truck Grand Prix in Zolder hebben we de IVECO S-WAY voor het eerst live gezien. Ter plekke hebben we de beslissing genomen om een bestelling te plaatsen. Daarna zijn we ook naar de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen geweest. We kregen daar de extra bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Deze nieuwe truck is een welkome aanvulling op onze vloot. Ook op de weg blijven we innoveren en we zijn daarom enorm trots op dit prachtige visitekaartje!"

Voor Bert Mingels, verkoper bij IVECO NLS, is het de eerste IVECO S-WAY aflevering. "Ik kijk met een fijn gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Kusters Logistic Services. Alles hebben we goed afgestemd en er staat nu een nieuwe truck die volledig voldoet aan de wensen van de klant." 

Zo in de oranje bedrijfskleuren met een fraaie striping er op ziet zo'n S-Way er toch weer heel anders uit dan in de introductiekleuren. Overigens is Kusters Logistic Services al jaren een trouwe Iveco klant. Naast deze nieuwe S-Way zet het bedrijf ook een twintigtal Iveco Daily's in.