De nieuwe van Weeda is een Iveco S-Way

Nieuws
20-03-2021 | Door Iep van der Meer

De familie Weeda kennen we van de dikke, opgetuigde trucks maar meestal gaat het dan om de Zweedse merken. Deze keer koos het bedrijf uit Klundert echter voor een Italiaan! Deze hele dikke Iveco S-Way werd betrapt door een chauffeur die ons de foto's stuurde.

De S-Way maakt de tongen behoorlijk los en het is dan ook een bijzonder fraai ontwerp. Met de Iveco S-Way heeft dit merk een truck die mensen gewoon meteen al mooi vinden, en dat geldt dus ook voor de familie Weeda. Met een speciale zonneklep, een lichtbak en een extra onderspoiler werd de S-Way nog mooier dan hij standaard al is. De speciale zijfenders, achterbumper en het slangenrek in de vorm van een hele grote W maken het af. Verder is het een typische Weeda truck geworden, compleet met special paint in een thema uit de mafia wereld. Zeker op een Italiaanse truck is dat zeer op zijn plaats. 

Update! Het thema 'La casa de Papel' blijkt niet Italiaans maar Spaans te zijn. Het is een Netflix serie die gaat over bankovervallers. Spaanse Mafia dus, en dat past ook heel goed, aangezien de Iveco waarschijnlijk in Madrid gebouwd is in de oude Pegaso fabrieken.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
18-05-2021
Weeda1.jpg

Spectaculaire Iveco S-Way voor Weeda

Bij Weeda is een merk in de vloot gekomen dat we daar nog niet eerder hebben gezien. Maar ook dit bedrijf is gevallen…
Nieuws
18-02-2022
WeedaIveco_3.jpg

Weeda's Iveco is terug!

De meest spectaculaire Iveco van Nederland rijdt weer. De 'Casa de Papel' S-Way van Weeda raakte vorig jaar betrokken bij een ongeval,…
Nieuws
23-07-2017
weeda_7.jpg

Weeda nieuwste R450 'Blacklist'

Weeda presenteerde vanmiddag de jongste aanwinst. Een Scania R450 met het thema van de gelijknamige serie 'Blacklist'.…